QUÈ FEM

Taula Sense Llar

Què fem | Taula Sense Llar de Badalona

La feina de la Taula Sense Llar de Badalona té dos grans àmbits (treball tècnic i sensibilització) i s’hi inclouen els Recomptes de persones sense llar a la ciutat.

El primer àmbit que treballa la Taula té a veure amb el treball tècnic d’anàlisi de la realitat del sensellarisme a Badalona, un mapeig de serveis i de com accedir-hi, el disseny de nous recursos i projectes i la millora de la coordinació entre les entitats socials i l’Ajuntament per a l’acompanyament de les persones en situació de sensellarisme.

El segon àmbit té a veure amb la tasca de denúncia i sensibilització cap a la societat de la realitat complexa i multifactorial del sensellarisme i l’obligació del seu abordatge de manera coordinada per millorar l’eficiència.

En aquest segon marc també s’hi inclouen accions com el recompte cada dos anys de persones que viuen al carrer i el cens que es farà en un futur proper. També la celebració a Badalona del Dia de les Persones Sense Llar, que es fa coincidir amb la commemoració a Barcelona i a altres ciutats.

Què fem | Taula Sense Llar de Badalona

La Taula Sense Llar de Badalona ha organitzat tres recomptes de persones sense llar a la ciutat:

PRIMER RECOMPTE

Any 2016

persones dormien al carrer

SEGON RECOMPTE

Any 2018

persones dormien al carrer (i 172 en recursos de Serveis Socials i entitats)

TERCER RECOMPTE

Any 2021*

*El previst per a l’any 2020 es va anul·lar a causa de la covid

persones dormien al carrer (i 299 en recursos de Serveis Socials i entitats)