Els testimonis de les persones sense llar protagonitzen l’acte de carrer pel Dia Mundial Sense Llar a Badalona

Notícies de Taula Sense Llar

23/11/2023

La soledat, la por i el desig de tenir una llar són alguns dels punts destacats per part dels testimonis que presencialment o a través d’àudios s’han pogut escoltar a la plaça Pompeu Fabra de Badalona.

El 23 de novembre la Taula Sense Llar de Badalona ha tornat a commemorar el Dia Mundial de les Persones Sense Llar amb un acte al carrer per donar visibilitat a aquestes persones. A l’acte s’ha recordat que 90 persones dormien al carrer a la ciutat la nit del Recompte 2023.

L’acte ha comptat amb testimonis que de forma presencial o a través de gravacions han explicat com és viure al carrer. “Viure al carrer és un infern” (Jordi), “Lo peor de todo es la noche y la soledad” (Bachir) o “Vives siempre con el sentimiento de inseguridad” (Carla), són algunes de les vivències que s’han pogut sentir.

Persones acompanyades a serveis d’entitats socials que fan front al sensellarisme s’han expressat també a través de peces artístiques. Concretament persones ateses al centre Can Banús, que formen part del grup de teatre La Llavor, han escenificat una petita obra teatral. També persones usuàries del Taller Sant Isidre han elaborat conjuntament una cançó sobre el sensellarisme cantada per una de les persones que assisteix a aquest taller prelaboral.

L’acte ha conclòs amb un mur d’incidència on les persones assistents han pogut deixar els seus missatges. Aquest any també han participat alumnes d’integració social del centre Joan Maragall que han estat treballant el tema del sensellarisme a classe i han portat peces per exposar.

Sensibilitzar sobre la realitat complexa del sensellarisme i sobre la necessitat de promoure intervencions i serveis d’acompanyament i atenció forma part de la missió de la Taula Sense Llar de Badalona.

Si t’ha agradat, pots compartir a:

1 Comentari

  1. Joaquín Ferreres Samitier

    Estoy buscando a mi hermano para hablar con el, me llamó Joaquín Ferreres y mi hermano se llama Jordi Ferreres, por favor, me pueden ayudar.

    Reply

Enviar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.