28 de novembre: Acte pels drets de les persones sense llar a Badalona

Notícies de Taula Sense Llar

14/11/2019

28 de novembre: Acte pels drets de les persones sense llar a BadalonaAmb motiu del Dia Mundial de Persones Sense Llar, el proper dijous 28 de novembre des de la Taula Sense Llar de Badalona volem fer visible la realitat que viuen aquestes persones a la ciutat. Serà en un acte a la Plaça de la Vila.

Segons les dades de l’últim recompte realitzat al 2018, es van comptabilitzar 57 homes i dones que dormien al carrer i 172 persones allotjades en centres d’acollida residencial, en barraques, en pensions o amb problemàtiques d’infrahabitatge. Una situació, per tant, que no podem ignorar com a societat.

El 28 de novembre a les 17:30h llegirem un decàleg de reflexions sobre el sensellarisme que compartirem amb tota la ciutadania a la Plaça de la Vila de Badalona. Amb ell es vol donar veu a les persones que pateixen aquesta situació, amb la col·laboració de representants d’altres serveis de la ciutat i de dos testimonis que viuen aquesta situació en la seva pell.

A partir de les 18:00h, l’acte comptarà amb un segon espai de reflexió i debat, a la sala de premsa de l’edifici de El Viver de l’Ajuntament, on des de la Taula es presentaran algunes dades sobre els serveis que existeixen actualment a la ciutat per atendre a les persones sense llar, així com els reptes que es volen impulsar des d’aquest espai de treball. S’obrirà un torn de preguntes i reflexions als assistents per posar en comú aspectes i situacions relacionades amb aquest fenomen.

Amb la commemoració d’aquest Dia de Persones Sense Llar, des de la Taula Sense Llar de Badalona es vol donar continuïtat a activitats de sensibilització com la trobada que es va fer l’any passat al Centre Cívic La Salut coincidint amb aquesta diada.

Us esperem a la plaça de la Vila, a les 17:30h!

Si t’ha agradat, pots compartir a:

0 Comentaris

Enviar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.