Tercer Recompte de Persones Sense Llar a Badalona (19 de maig de 2021)

Notícies de Taula Sense Llar

29/04/2021
Tercer Recompte de Persones Sense Llar a Badalona (19 de maig de 2021)

La Taula Sense Llar de Badalona organitza el tercer Recompte de Persones Sense Llar a Badalona dimecres 19 de maig, el mateix dia que es fa el recompte a Barcelona i a l’Hospitalet.

El recompte es farà de les 00h a les 02h de la matinada -la nit del dimecres 19 al dijous 20 de maig- gràcies a la participació de les persones voluntàries que hi col·laboren (Formulari d’inscripció per participar al Recompte). Aquest any el recompte s’ha d’adaptar a les mesures per la covid i, per exemple, no es farà una trobada amb tot el voluntariat just abans de començar l’activitat.

El recompte a Badalona es fa cada dos anys des del 2016. L’any passat, però, es va haver d’anul·lar a causa de la covid encara que sí que es van comptabilitzar les persones que passaven la nit a recursos per a persones sense llar.

Un recompte és una fotografia del nombre de persones que dormen al carrer en un municipi delimitat i concret en una nit determinada, en aquest cas, Badalona. Serveix per dimensionar el fenomen de les persones sense llar, fer visibles aquests ciutadans i també per poder incidir a l’hora de dissenyar polítiques i actuacions dirigides a tractar el sensellarisme.

Si t’ha agradat, pots compartir a:

0 Comentaris

Enviar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.